Press "Enter" to skip to content

“Компасъ”: Обединение в България (20.10 – 23.10)

Поредният резил на националите доведе до голямо обединение между феновете в страната.

Изглежда, че чашата преля. Седмица след мачовете на националните отбори, станахме свидетели на десетки транспаранти и плакати срещу ръководството Българския футболен съюз. Но първо, нека видим имаше ли нещо интересно в Европа.

“Лилестрьом” срещу “Волеренга”

ПОЛОЖЕНИЕТО Е “ДЕН ГОДИНА ХРАНИ”

“Курва Суд” поде кампания срещу високите цени на билетите за гостуващите сектори. Явно в Италия също е прието феновете на грандовете да плащат солидно по време на гостувания. Според някои информации, в гостуването срещу “Каляри”, някои от билетите за гостуващите привърженици са били на цена от над 100 евро. “Курва Суд” призовава да се сложи таван на цените на билетите за гостуващите фенове.

Това се случи на едно от големите дербита в Италия. “Милан” се изправи срещу “Ювентус”. За съжаление на всички фенове на “росонерите”, техният отбор загуби с 0:1.

СИЛЕЗИЙСКИ РЕНЕСАНС

Понякога думите са излишни. Представянето на “Шльонск” (Вроцлав) срещу “Легия” (Варшава). Алекс Петков бе титуляр при разгромната победа на Вроцлав.

ДИОШДЬОР СРЕЩУ ФЕРЕНЦВАРОШ

Супер представяне от феновете на “Диошдьор”, много транспаранти и от двете страни. В крайна сметка “Фради” взе своето. И двете трибуни почетоха годишнината от избухването на Унгарското въстание (1956).

ДЕРБИ НА ИСТАНБУЛ

“Галатасарай” срещу “Бешикташ”. Пълен стадион, гореща атмосфера, високо качество по трибуните.

ЧЕ КОЙ НИ ИСКА ОСТАВКАТА?

Българските стадиони въстанаха! Обединение сред феновете. Истинска вълна от скандирания и транспаранти заля отборите от най-високото до най-ниското ниво в йерархията на българския футбол. Обяви се национален протест за мача срещу Унгария. Дали това ще доведе до резултат? Надяваме се, защото ни остана само надеждата.

18′ минута е 12-ият играч за българския футбол

Кадри: Dsport.bg

КОГАТО СТРАСТТА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ЛУДОСТ!

Нека все пак да завършим с хореография от родните трибуни – Сектор Г:

Мнението на „Ритнитопъ“: Футболът принадлежи на феновете. За много от тях футболът е начин на живот. Начин на живот! Нека това е ясно на всички футболни “управленци”.

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *