Press "Enter" to skip to content

“Можеш да ме гледаш по телевизията и да ми ръкопляскаш”

Светослав Петков от “Пегас Спорт-Видин” отново сигнализира за подигравка от страна на ръководството на БФС и БФС Видин с деца

“Аз никога не съм твърдял, че съм някой, но децата са ВСИЧКО.

“ТИ НЕ СИ НИКОЙ, ТИ СИ НИЩО!”

“АЗ СЪМ НА МАЧ В ПЪРВА ЛИГА, ДЕЛЕГАТ СЪМ НА ЛЕВСКИ, АКО НЕ ЗНАЕШ. МОЖЕШ ДА МЕ ГЛЕДАШ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И ДА МИ РЪКОПЛЯСКАШ!”

Това е само част от арогантното и самодоволно отношение на ръководител в БФС, помолен да си свърши работата в името на десетки деца. Това е олицетворение на цялото отношение към българските деца, които просто искат да преследват мечтите си, като играят футбол. И това не е първото – това е поредното доказателство за наглост и безпардонност, без никаква мисъл за децата.

След скандалното отношение на БФС-Видин към децата в началото на месеца, когато без капка срам те бяха принудени да стоят часове под проливния дъжд, за да не цапат съблекалните на игрищата на новооткрития Колодрум, историята продължава.

След като председателят на Областния съвет на БФС във Видин господин Иво Марков отмени следващия кръг от Първенството и ни заплаши, че няма да стъпим на Колодрума, това вече е факт. Направи всичко възможно да премести мачовете на други стадиони, само и само да не играем домакинството си на Колодрума.

В телефонен разговор с него го помолих многократно да ни позволи да наемем терена и да изиграем всички срещи, той многократно отказа с извинението, че имало профилактика. След настояване от моя страна, че това е тенденциозно и в ущърб на децата, ми беше заявено, че съм НИКОЙ И НИЩО и не аз решавам, а той.

Че той е делегат от Първа лига, отива на мач на Левски, да го гледаме по телевизията и да ръкопляскаме, че той решава кога и къде да има мачове, а ние и родителите или децата нямаме думата.

Радвам се, че неговите шефове го награждават с наряди в Първа лига след държанието му към децата ни. Благодаря Ви скъпи благодетели, че се грижите да подсигурите условия за развитие на децата и футбола.

На снимката са децата ни на откриването на Комплекса в учебен ден – 43 деца.

Предстои да видим следващият уикенд къде ще се играят детските мачове, може би на площада или пред офиса на БФС Видин”.

-написа Светослав Петков

Мнението на “Ритнитопъ”: “Благодаря Ви скъпи благодетели, че се грижите да подсигурите условия за развитие на децата и футбола.” Отношението към децата, към тези, които са бъдещето е покъртително. Явно този казус е далеч от приключване. Единственото, което ни остана е да се надяваме, че децата все пак ще бъдат допуснати да играят футбол – нещото, което обичат.

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *