Press "Enter" to skip to content

ЦСКА София ще обжалва решението на БФС

Реакцията от ръководството на ЦСКА София не закъсня – клубът ще обжалва решението на БФС.

Очаквано или не, ЦСКА София ще обжалва решението на БФС за наказание от два мача без публика. Напомняме, че по-рано днес то беше наложено от Дисциплинарната комисия на БФС.

“ЦСКА ще обжалва решението на БФС за наказание от 2 мача без публика.

Разбираме, че наказанията за ексцесии трябва да са сурови, но не разбираме докога различните отбори ще бъдат третирани различно. Не разбираме защо докладите на делегата и съдиите с описани инциденти не се качват, за сметка на докладите преди и след мач, които са качени в системата на БФС и в които се говори за „осигурени нормални условия за провеждане на футболната среща“.

Имаме няколко въпроса. Кои са тежко ударените? Колко тежко? Какви са последствията за въпросните лица? Как се очаква да се запознаем със случилото се? В жалбата си ще изискаме да получим цялата налична информация, за да се запознаем с казуса в детайл.

Нима е случайност, че в момент, в който сме на точка разлика от Лудогорец, сме сурово наказани да се хвърлим във войната без нашата армия?! През годините сме се убедили, че от БФС четат дисциплинарния правилник подобно на дявола Евангелието – както намерят за удобно, за когото намерят за удобно.

Нищо не е решено! С вас, “армейци”, ще се борим докрай! Всички действия на кръгове около БФС само ни карат да вярваме още по-силно, че се страхуват от нас.”

Мнението на “Ритнитопъ”: ЦСКА София е един от малкото клубове от efbet Лига, които са се обявили против управлението на Борислав Михайлов. Предстои да разберем дали е възможно да има промяна на решението от страна на БФС.

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *