Press "Enter" to skip to content

Трибуна Сектор Г с позиция срещу Гидженов и Чинков

Трибуна Сектор Г излезе с позиция, в която заявява, че е против назначенията на Радослав Гидженов за главен съдия и Волен Чинков за отговорник за ВАР за мача с ЦСКА 1948.

Трибуна Сектор Г излезе с позиция, след като станаха ясни съдийските назначения за 34-ия кръг в Първа лига. Те са както следва:

Локомотив (Пловдив) – Черно море

Главен съдия – Георги Кънчев Димитров, ВАР – Васимир Маруан Ел-Хатиб

ЦСКА София – ЦСКА 1948

Главен съдия – Радослав Петров Гидженов, ВАР – Волен Валентинов Чинков

Лудогорец – Левски

Главен съдия – Никола Антонов Попов, ВАР – Красен Иванов Георгиев

Трибуна Сектор Г е против назначенията на Радослав Гидженов за главен съдия и Волен Чинков за отговорник за ВАР за мача с ЦСКА 1948. Публикуваме позицията без редакторска намеса:

“Армейци,

Два кръга преди края на шампионата любимият ни клуб е първи – така, както и му приляга. Всичко е изцяло в нашите ръце и реакцията на статуквото не закъсня – Радослав Гидженов е главен съдия, а нашият добър “приятел” Волен Чинков отговорник за ВАР.

Във връзка с меко казано скандалните назначения бихме искали да споделим информация, която достигна до нас преди броени часове – лицето Гидженов от тази година вече е и европейски съдия с любезното съдействие на вездесъщото куфарче на неуважаемия господин Караманджуков. Можем само да гадаем какво се иска в замяна от съдията, но гледайки мача в Бистрица онзи ден, вече се досещаме.

Категорично не желаем това лице да реферира така важната за всички нас среща в събота, особено с оглед крещящите му зависимости в посока Делиормана. Нека БФС и всички други също толкова зависими органи да прочетат внимателно написаното тук, защото не възнамеряваме да правим компромиси с благото на ЦСКА, нито да се превръщаме за пореден път в жертвени агнета на олтара на зализаната комплексарщина. Категорично и без да се коментира повече!

Апелираме и ръководните фактори в любимия ни клуб да заемат позиция, солидарна с нашата и заедно да предприемем всички необходими законни и легални действия това потенциално безобразие да бъде прекратено още в зародиш.

Армейци, битката е към своя край, но както виждате съпротивата на деспотичния режим по оста Бояна – Разград достига до своя апогей. В този критичен момент нямаме право на нито сантиметър назад и нито секунда колебание! Напред, армейски лъвове, зад нас е светинята!

ВСИЧКИ НА СТАДИОНА ДО САМИЯ КРАЙ!”

– се казва в позицията

Мнението на “Ритнитопъ”: Радослав Гидженов вече ръководи мач между двата отбора през този сезон. Отново на стадион “Българска армия”, срещата завърши 2:1 в полза на ЦСКА София. Тогава Гидженов беше на добро ниво и двубоят не беше запомнен с негови грешки, което е най-важното за даден арбитър. ЦСКА София не трябва да гледа съдиите, защото в момента всичко е в ръцете на момчетата на Саша Илич. Две победи и тимът ще бъде шампион.

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *