Press "Enter" to skip to content

Трибуна Сектор Г за Левски: “Що се касае “противника” ни, ще изхабим максимално малко думи – срам, позор и унижение.”

“Бяхме в Ада, стигнахме и до портите на Рая, но в крайна сметка не успяхме да влезем.”

Трибуна Сектор Г излезе с позиция след края на шампионата. В нея се благодари на феновете на ЦСКА София, които подкрепиха “армейците” вчера срещу Левски. Публикуваме позицията без редакторска намеса.

“Армейци,

След всяко дерби ви благодарим за присъствието и себераздаването, но за вчера думите не могат да бъдат достатъчни. Поклон, поклон и поклон за всеки един присъствал на смазващото ни превъзходство снощи!

Изпращаме турбулентен сезон, изпълнен с много емоции и обрати. Бяхме в Ада, стигнахме и до портите на Рая, но в крайна сметка не успяхме да влезем. Кое е най-важното? Преоткрихме отново и отново безграничната си любов към ЦСКА и дори след крайния съдийски сигнал, чак докато не ни пуснаха да си тръгнем, пяхме, скандирахме и подкрепяхме любимия отбор въпреки загубената титла. Това не може да се купи с пари и не може да бъде пречупено от нищо и никого!

Що се касае “противника” ни ще изхабим максимално малко думи – срам, позор и унижение. Да мълчиш почти цял мач, избухвайки за по 5 минути при гола на “Лудогорец” и края на мача във Варна, е еманацията на едно дългогодишно падение, замазвано и прикривано умело с фалшива пропаганда и много позьорщина. Но истината рано или късно винаги излиза наяве. Дано сте се насладили на пирошоуто и нали знаете – когато видиш падаща звезда, е хубаво да си пожелаеш нещо…

САМО ЦСКА!”

Мнението на “Ритнитопъ”: Най-важното нещо за отбора на Саша Илич през сезона беше, че отново спечелиха феновете на ЦСКА на своя страна.

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *