Press "Enter" to skip to content

“Ритнитопъ” на по пиво! Новото предаване за проблемите в българския футбол!

Ежемесечното предаване ще ви представя най-ключовите събития от последния месец и ще можете да чуете мнението на експертите в сферата!

Привет приятели на “Ритнитопъ”! Дългоочакваният ни нов формат вече е факт. В началото идеята беше да направим “Шоуто на Ритнитопъ”, но се роди “Ритнитопъ” на по пиво!” И така. Пием бира, обсъждаме случилото се в българския футбол през последния месец, в случая месец март, и се опитваме да бъдем обективни. Толкова, доколкото ни го позволяват емоциите.

Интервюто с Георги Филипов определено си заслужава!

Абе, с две думи – дано ви хареса! Нашият първи гост е Георги Филипов, който има 25 години опит в спортната журналистика. Само за сравнение Тео и Фичо са на толкова години. Така че можете да си представите за каква журналистическа легенда говорим! С Георги обсъждаме ситуацията в българския футбол и спорт, компроментираното ръководство на БФС, спортните “автомагистрали” и спортната журналистика като възможност за реакция на порочните практики в спорта ни!

Освен разговора с Филипов, Тео и Фичо преминават през най-интересните статии, които “Ритнитопъ” публикува през месец март, обсъждайки най-същественото. За финал – леко забавна част, доколкото можем да бъдем забавни. Тук на помощ ни идват миймовете на “Червен картон” (https://www.instagram.com/cherven_kar…). Те поне за забавни, за разлика от нас! И туй то.

Надяваме се “Ритнитопъ на по пиво” да ви хареса! Тепърва започваме с този нов, иновативен, формат. Споделяйте, харесвайте, коментирайте! И не на последно място, се абонирайте за нашия канал! Ще ви бъдем много благодарни!

Първият епизод ще можете да гледате утре след 20:00ч. българско време тук:

Нека им бием шута!

Последвайте “Ритнитопъ” и в социалните мрежи:

Инстаграм: https://www.instagram.com/ritnitop/
Фейсбук: https://www.facebook.com/ritnitop.bg
ТикТок: https://www.tiktok.com/@ritnitop

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *