Press "Enter" to skip to content

Р(Еволюцията) е тук: “Кои са изключените 41 клуба?”

На последното заседание на Изпълкома на БФС бяха изключени нови 41 клуба. Все още не се знае кои.

Р(Еволюцията) е тук излезе с нова позиция в социалните мрежи. От екипа на Бербатов задават важни въпроси, като най-интересният безспорно е “Кои са изключените 41 клуба?” на последното заседание на Изпълкома на БФС. Публикуваме позицията без редакторска намеса.

“Докато създават каша след каша в българския футбол и схема след схема, за да продължат проваленото си управление, така наречените отличници от Бояна, парадиращи със своята прозрачност, продължават да мълчат за теми, по които би трябвало да имат отговорност към футболната общественост и към клубовете – членове на БФС. Като безпардонното тайно изключване на нови 41 клуба, случило се на последното заседание на Изпълкома – без дори да се предоставят имена на клубове и да се разглеждат конкретни поводи за изключване на конкретен клуб. Удобен “празен списък”, в който впоследствие да може да бъдат попълнени “неудобни” клубове.

След като Борислав Михайлов и приближението му предложили, а членовете на Изпълкома гласували да се изключат 41 клуба, без дори да знаят кои са и какви са евентуалните провинения конкретно за всеки, прозрачните от Бояна продължават да крият тайната си схема.

Футболната общественост и футболните клубове имат право да знаят!

Кои са изключените 41 клуба?

Защо в решенията от заседанието на Изпълкома не споменавате и дума за изключените клубове?

Отделно си остава и въпросът към членовете на Изпълкома: Не ви ли е поне малко гузно, че гласувате изключване от системата на БФС на клубове, без дори да са ви предоставили имената им?”

– цялата позиция

Мнението на “Ритнитопъ”: Мълчанието на БФС по темата продължава. Все още не знаем кои са изключените клубове и явно няма да разберем скоро.

Още по темата можете да намерите тук:

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *