Press "Enter" to skip to content

Борислав Михайлов уговаря лично мачове! Вече можем да си позволим да го напишем.

Преди броени минути колегите от BIRD.BG публикуваха статус в своята Facebook страница, който обвинява Михайлов в уредени футболни срещи!

По-рано днес стана ясно, че Борислав Михайлов и Кирил Домусчиев са наблюдавали заедно финала на Шампионска лига между Реал Мадрид и Ливърпул. Това обаче не е новината на деня.

Ето новата информация, която публикуваха колегите от BIRD.BG:

Шефът на БФС Борислав Михайлов е празнувал в Сингапур настъпването на 2011 г. в компанията на Коце Маца и босът на черното тото Дан Тан. Две седмици по-късно Михайлов е подписал договор с фирма, контролирана от Дан Тан, за мача България – Естония /2:2/, който беше разследван от ФИФА и анулиран. Тогава ФИФА стигна до извода, че в скандала няма замесени официални лица от федерациите на България и Естония, а те са били подведени от престъпна група. Но документираната среща на Михайлов с Дан Тан връща лентата към различна интерпретация на събитията. Борислав Михайлов се запозна с доказателствата, но отказа всякакъв коментар за познанството си с Дан Тан.

Очаквайте в BIRD.BG

– написаха от разследващия сайт!

Мнението на “Ритнитопъ”: В даден момент всичко лъсва. Ние сме поддръжници на крайното мнение, че Борислав Михайлов трябва час по-скоро да бъде разследван истински и да напусне българския футбол. Силно се надяваме документацията, с която BIRD.BG разполага да предизвика най-после очакваната реакция на Прокуратурата и органите, които трябва да се заемат със случая.

Няма как да чакаме FIFA или UEFA да направят нещо, тъй като са всеизвестни проблемите, които властват в тези организации. Сеп Блатер неслучайно напусна преждевремено своята позиция. Все пак ни чака световно първенство в Катар. Ако се сещате…

Очакваме с интерес новите разкрития!

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *