Press "Enter" to skip to content

Пропъдените от БФС отбори си организират турнир!

Супер купа “Община Бойчиновци” е турнирът на пропъдените от БФС отбори!

На 23-и май кметът на Община “Бойчиновци” Светлин Сретениев отрки алтернативен турнир Супер купа “Община Бойчиновци”, който включва в своето сърце всички пропъдени от БФС отбори.

Припомняме, че през месец март Димитър Бербатов организира алтернативен Конгрес на БФС, който спечели, след което всички гласували аматьорски клубове бяха отстранени от турнирите, които се организират от “тези в Бояна”.

В последствие Димитър Бербатов няколко пъти се опита да помогне на аматьорските клубове, но без успех. Така се стигна и до края на миналия месец, когато се проведе финансов Конгрес на футболната централа с цел приемане на бюджета за настоящия мандат на Михайлов. Буквално преди две седмици някои от отборите отново получиха своите лицензи.

Масата от отборите обаче продължава да се противопоставя на Михайлов и неговото управление. Футбол обаче трябва да се играе и това се случва в северозападната община “Бойчиновци”, която се намира в близост до Монтана.

Мачовете в турнира си текат, като през утрешния ден (03.06) от 19:00 един срещу друг излизат отборите на “Ерден” и “Балкан” (Белоградчик). Два дни по-късно ни очаква сблъсък между “Бойчиновци” и “Пъстрина”. Началният час на този мач е 18:00.

Интересното в случая е, че “Пъстрина” не са отбор, който е изхвърлен от БФС, но е съпричастен със съдбата на останалите.

Резултатите от турнира, можете да проследите тук: https://www.facebook.com/groups/391222126256377

Някои от мачовете дори се предават по телевизията на “Балкан” (Белоградчик) и качеството е наистина прилично.

Мнението на “Ритнитопъ”: Наистина не разбираме защо БФС все още не е върнал обратно пропъдените аматьорски отбори. В момента Михайлов и компания имат възможността да покажат, че все пак е останало нещо футболно във футболната федерация.

Дори и обаче да не си мръднат пръста, всички ние добре виждаме, че в България футбол ще се играе винаги. Каквито и да са условията. Каквото и да се случва! Поздравления за организацията отстрана на община “Бойчиновци”.

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *